Yurt Dışı Üniversite Kabulleri

Fransa ve Yurt Dışı Üniversite Kabul Listeleri

Her sene olduğu gibi yine bu yıl da 12. sınıf öğrencilerimiz, 5 yıllık emeklerinin karşılığını yurt dışında çok prestiji üniversitelerden aldıkları kabullerle almaya başladı. Bu liste sürekli güncelleniyor ve öğrenciler çok yakında üniversiteler arasında seçimlerini yapacaklar. Mezuniyetlerinin ardından Galatasaray Üniversitesi iç sınavı ve YKS  sınavlarındaki güzel sonuçları kutlayacaklar.

Dünya vatandaşı bireyler yetiştirme amacımız doğrultusunda Hazırlık sınıflarından itibaren yoğun Fransızca ve İngilizce eğitim vererek öğrencilerimize farklı kültürlere kapılar açıyoruz.

Okulumuzun farklı zümrelerinin öğrencilerimize sunduğu destek ve Fransız üniversitelerinin, öğrencilerimizin Fransızca seviyelerinin mükemmeliyetini tanımaları sonucunda, öğrencilerimiz, okumak istedikleri alanlara ilişkin, arzu ettikleri şehirlerdeki üniversitelerden olumlu yanıtlar alıyorlar. Yüksek öğrenimleri için Fransa’yı tercih eden öğrencilerimizin  seçkin üniversitelere kabul edilmesinden dolayı gurur duyuyoruz.

Fransa dışındaki ülkelerde tercih yapacak öğrencilerimiz için de okulumuz Cambridge ve IELTS sınavlarına  ev sahipliği yaparak öğrencilere üniversitelere kabuller konusunda gerekli sertifikaları alma konusunda destek veriyor. Bu yıl da birçok öğrencimizin İngilizce eğitim veren değerli üniversitelere kabul almasının mutluluğunu yaşıyoruz.

‘Üniversiteye Doğru” Projemiz: Bireysel ve Kişiselleştirilmiş Bir Proje

“Üniversiteye Doğru” projemiz kapsamında, kişisel ve uzman projelerinin eşlik ettiği 5 yıllık bir okul eğitiminin ardından, öğrencilerimiz yollarını çizdiler ve şimdi, hedeflerine adım adım yaklaşıyorlar.

Rehberlik Servisinin, Hazırlık sınıfından, 12. sınıfın sonuna kadar yürüttüğü “Üniversiteye Doğru” projemize, bireysel bir takip sistemi de eşlik etti. Böylelikle, öğrencilerimiz kendilerini daha iyi tanımayı ve geleceklerini planlamayı öğrendiler.

Rehberlik derslerinde gerçekleştirilen testler ve anketler, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına yardımcı oldu. Kişilik yapılarını, öğrenme stillerini, dikkat düzeylerini ve ilgi duydukları alanları keşfettiler.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Üniversite Tanıtım Fuarları, Meslek Tanıtımları, Mezunlarımızla Buluşmalar ve Atölye Çalışmaları…

Öğrencilerimiz, 5 yıl boyunca, yurt dışı üniversite tanıtım etkinlikleri, meslek tanıtımları, yurt içi üniversite tanıtım fuarları ve mezunlarla buluşmalar gibi etkinlikler sayesinde, üniversiteye dair tüm seçenekler hakkında bilgi topladılar. Ve artık, onlar için, seçtikleri üniversitede başarılarının keyfini çıkarma vakti yaklaşıyor.

Tüm öğrencilerimize üniversite hayatlarında ve kişisel yaşamlarında başarılar diliyoruz.  Galatasaray Üniversitesi sınavlarına girenlerin ve YKS sınavlarına girecek olanların şansı bol olsun.

Saint Benoît Lisesinin eğitim kadrosu, onlarla gurur duyuyor.

Tebrikler!

2023 Mezunlarımızın Fransa Kabulleri