Kafeterya

“Servet Pirli Kantin” – “Ansamble Catering”

“Servet Pirli Kantin” – “Ansamble Catering”

Okulların yemek hizmeti konusunda uzmanlaşmış Ansamble olarak biz, Saint Benoît Lisesi’ne sağlıklı, dengeli ve iyi beslenmeyi destekleyen, 4 yeme-içme alanını devreye sokan bir plan uygulayacağız. Bu plan :
▪ İki adet kafeterya
▪ Bir kantin
▪ Bir öğretmen yemek salonunu kapsıyor.

Sağlayacağımız bu beslenme alanlarında öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı ve dengeli yemekler sunacağımızın garantisini veririz.

Kafeterya ve Yemek hizmetlerimiz Uluslararası Kalite Standartları ile uyumlu olacaktır. Sürdürülebilir bir çevre bilinci ve kötü beslenmenin yol açtığı sorunlar göz önünde bulundurularak sağlıklı ve dengeli bir beslenme sunulacaktır.

Sunacağımız yemeklerin çeşitliliği bizim için çok önemlidir. Her türlü damak tadına hizmet vermeye ve sunduğumuz yemeklerin herkese hitap etmesine önem veririz. Bu sebeple mönülerimize her türlü besin grubunu dahil ederiz.

Öğrencilerimizin dengeli beslenmesine yardımcı olmak için verdiğimiz kafeterya ve kantin uygulamalarından yararlanırken bunun yanında 3 çeşit yemek + 4’lü salata bar hizmetinden de yararlanabiliyor olacaklar. Mönülerimiz ve kalori değerleri de web sayfamızda bilgilerinize sunuluyor olacaktır.

Ansamble Catering olarak sunulan hizmet kalitesini yükseltmek için sizlerin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi büyük bir memnuniyetle yerine getiriyor olacağız.

Kantin Hizmetleri :

Kafeterya-kantin ve yemekhanelerin dekor-sunum ve oturma grupları düzeni yenilenmiş ve sizlerin içeri girdiğiniz anda rahat edebilmeniz için yeniden düzenlenmiştir. Kantinde satışa sunulan ürünlerin tamamı bilinen markalardan oluşur. İlgili resmi kurumların belirlediği kurallara göre, sıcak-soğuk sandviç çeşitleri, fırın ürünleri, ızgara kırmızı & beyaz et, sağlıklı içecekler ve diyet yelpazesinden oluşmaktadır.

Restoran ve Tabldot Hizmetleri :

Okulumuzun mutfağı hem öğretmenlere ait salonda, hem de kantinlerin bir bölümünde isteyen öğrencilerimize 3 çeşit yemek ve 4 çeşit salata bardan oluşan günlük mönü sunacak şekilde düzenlenmiştir.

Kalite ve İzlenebilirlik :

Yemek üretimi için satın almalarımız tarafımızca onaylanmış ve bilinen tedarikçilerden taze olarak alınmaktadır. Sebze-meyve, süt ürünleri ve et gibi günlük alımlarımızın çoğu yerel üreticilerden gelmekte olup, aldığımız ürünleri üretim aşamasından servis aşamasına kadar takip etmekteyiz.

Personel :

Tüm personelimiz düzenli aralıklarla sağlık ve güvenlik eğitimlerinden geçirilmekte ve periyodik sağlık kontrolleri yaptırılmaktadır. Yaptığımız işte en önemli güç; insan gücü. Bu gerçeğin farkında olan şirketimiz tüm yemekhane görevlilerini 1-3 hafta öncesinden işe alarak gerekli eğitimlerden geçirmektedir. Amacımız ; güler yüzlü çalışanlarımız, hızlı servisimiz ve bunun yanında bilgili ve tecrübeli personelimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

Ödeme Sistemleri :

Özellikle öğrencilerimizin tüketim eğilimlerinin arzu edildiği takdirde, velileri tarafından takibi, bütçe ve ürün çeşitleri açısından sınırlandırılmasına da imkân veren, kasa önlerinde bekleme süresini ve bozuk para sorununu ortadan kaldıran, teneffüs saatlerinin daha verimli geçmesini sağlayan “akıllı kart” sistemi uygulanmaktadır.

Hepinize sağlıklı ve “lezzetli” bir öğretim yılı dileriz !

MENÜ : ARALIK

Galeri

X