Kültürel & Pedagojik Etkinlikler

"Egitim, dünyayı degiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silahtır"
Nelson Mandela

Değerli Velilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz,

Saint Benoît Lisesi, eğitim verdiği genç bireylerin günlük yaşamlarının önemli alanlarında, XXI.yüzyılın gereksinimlerine cevap verecek nitelikte olmayı görev edinmiştir.Eğitim alanında yüzyıllara dayanan geçmişiyle ve adından saygıyla söz ettiren kimliğiyle, Saint Benoît Lisesi, öğrencilerinin çalışma ortamlarını geliştirmek ve öğretim kalitesini en üst düzeye çıkarabilmek için sürekli olarak çaba sarfetmektedir.

Saint Benoît Lisesi, ayrıca, eğitim ekibinin tartışmasız dinamizmi aracılığıyla öğrencilerine ’’Olanaklar Ufku’’ açarak, günlük yaşamda da gelişmektedir. Bu bağlamda Lise bu yıl birçok önemli iş ortağıyla gerçekleştirilecek projelere imza atmıştır. İstanbul Üniversitesi (Edebiyat), Bahçeşehir Üniversitesi (Fen ve Robotik), Saint John University-New York (İngilizce), Niagara Lewiston-Porter High School-USA (İngilizce), İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği (Dijital Formasyon), Avusturya Hastanesi (Staj) ve yakın zamanda da Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü (Kültür Mirası ve Tarih).

Zengin, çok yönlü, araştırma ve eğitim yeri, Evrensele ve Uluslararasına açık, fen bilimlerine ve çevreye önem veren… Saint Benoît Lisesi sizleri bu sayfalar arasında Lise’nin çok yönlü ortamını “yaşamaya’’ ve “Birlikte Olmak, Birlikte Yaşamak, Birlikte Büyümek”… üzere öğrencilerine sunduğu olanakları ve geniş mekânları keşfetmeye davet eder.

2015-2016 etkinliklerini bizimle paylaşın !

(Resmin üzerine tıklayınız)