Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

IELTS Sınav Başarısı

Öğrencilerimizin akademik gelecekleri için İngilizceye ihtiyaçları olduğunun bilincindeyiz ve İngilizce öğretimine çok önem veriyoruz. Bu nedenle okulumuz aynı zamanda British Council ile iş birliği kapsamında resmi bir IELTS Sınav Merkezi.

11. sınıf öğrencilerimizin 27 Nisan’da girdikleri sınavdan aldıkları sonuçlar olağanüstü.

3 öğrencimiz mükemmellik seviyesi olan C2 sertifikasını alırken 55 öğrencimiz C1 “Proficient User”, 35 öğrencimiz de B2 Independant User” sertifikasına hak kazandı.

Bu mükemmel sonuçlar için öğrencilerimizi ve İngilizce Zümresini tebrik ediyoruz.