“Her Yerde SB” Adlı Fotoğraf Yarışmamızın İkincisi Belli Oldu

Tebrikler İlayda! Fotoğraf yarışmamızın ikincisi olarak İlayda belirlenmiştir.
Bir Lise 4. Sınıf öğrencilerimizden İlayda 2.lik ödülüne layık görülmüştür!
İlayda, bir hediye çeki, Saint Benoît Lisesi tarafından sunulan bir hediye ve jürimizin tanınmış üyelerinin imzasını taşıyan bir katılım sertifikası kazanmıştır.
Yarın, yarışmanın birincisini ilan edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin...

Zor Bir Seçim… Lise 4. Sınıftan Bir Öğrencimiz 2.liği Elde Etti!

Jüri üyelerine, vermiş oldukları emekler ve oylama esnasında gerçekleştirdikleri fikir alışverişlerinden dolayı içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepsi yaratıcı yeteneklere sahip adaylar arasında bir seçim yapabilmek hiç de kolay değildi… Gerçekten de, ortaya genç ve yeni yetenekleri çıkardılar! Sonuç olarak, lise 4.Sınıf öğrencimiz olan bir genç 2. seçildi.  Gelecek, umut vaad ediyor.

Seçim komitesinde yer alarak bizleri onurlandıran, bu üç jüri üyesine de bir kez daha minnet dolu teşekkürlerimizi sunuyoruz:

• Saygun Dura
  • Seydi Murat Koç
  • Ceyda Erinç

Aşağıda, İlayda’nın Yaratıcı Sanatsal Çalışması Yer Almaktadır:

İlayda’nın metni (Yarışma 2.si)Saint Benoît’da olduğumdan beri hiçbir sabah bu kadar yumuşak, bu kadar masalsı olmamıştı. Okulun avluya bakan binasından bu eşsiz okul sabahını fotoğraf makinemle ölümsüzleştirmek istedim ve işte Saint Benoît ağaçların, renklerin ardında böyle nostaljik bir hava içinde belirdi. Bu fotoğraf okulun içine, yaşanmışlıklara götürüyor; tüm nostaljik ve esrarengiz havasıyla içine daldığımız bu tarihi ortamı, her gün biraz daha yakından tanıdığımız fransızcayı, bize çok şey katan fransız kültürünü, edinilen kalıcı dostlukları, Saint Benoît’nın değerli öğretmenlerini, asla unutulmayacak bu 5 yılı tekrar yaşatıyor.

“Her Yerde SB !” – Yarışmamızın Şartları

Okulumuzun, her seviyeden öğrencileri için sunulan makaleye erişmek için BURAYA  tıklayabilirsiniz.