Üniversite Başarımız – 2019

Mezunlarımızın büyük başarısı!

Son sınıf öğrencilerimiz, 5 yıllık emeklerinin karşılığını, çok prestijli üniversitelerden aldıkları kabullerle kutluyorlar.
Bu bizim için de çok büyük bir onur!
Okulumuza özgü "Üniversiteye Doğru" projemizin Hazırlıktan 12. sınıfa kadar yürüttüğü çalışmalar ve takip sisteminin de katkısıyla, öğrencilerimiz gelecekteki eğitim yaşamlarını adım adım planladılar.

Üniversiteye Doğru” projesi kapsamında, Rehberlik Servisi’nin her yıl uyguladığı bir çok test ve envanterle öğrencilerimiz kendilerini keşfettiler.
3 yıl üst üste yapılan yurt dışı üniversite tanıtım etkinlikleri, meslek tanıtımları, tüm okul öğrencilerine açık olan yurt içi üniversite tanıtım fuarları ve mezunlarla buluşmalar sayesinde tüm seçenekleri hakkında bilgi sahibi oldular. Ve şimdi, aynı anda birçok üniversite kabulü almış olmanın keyfini yaşıyorlar.
Hepsine seçecekleri yüksek öğretim kurumlarında ve tüm yaşamlarında başarılar diliyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz.
Tebrikler!

Mezunlarımızın uluslararası üniversite başarıları

“Üniversiteye Doğru” projemizi keşfedin

Saint Benoît Lisesi Rehberlik Servisi, Hazırlık sınıfından başlayarak Lise 4. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizi kapsayan önemli bir proje gerçekleştiriyor.
BURAYA tıklayınız.