Galatasaray Üniversitesine Kabul Edilen Öğrencilerimizin Listesi 2018-2019

Galatasaray Üniversitesi giriş sınavını kazanan tüm başarılı öğrencilerimizi kutlarız!

"2019 yılı mezunlarımızın bir bölümü Galatasaray Üniversitesi iç sınavına girerek, eğitimlerine Türkiye'de Fransızca olarak devam etme şanslarını denediler. Galatasaray Üniversitesi, Türkiye'nin en prestijli devlet üniversitelerinden biridir. Öğrencilerimiz yapılan giriş sınavını başarıyla geçtiler."

Saint Benoît Lisesinin 20 öğrencisinden 16’sı, Galatasaray Üniversitesinin farklı bölümlerinde Asil listede yer alıyor! Bir öğrencimiz aynı anda iki bölümü birden Asil olarak kazanmış durumda! Yedek listelerde üst sıralardaki diğer öğrencilerimiz üniversiteye doğrudan kayıt yapmak üzere beklemedeler. Aldıkları farklı kabuller arasında Galatasaray Üniversitesini tercih etmek isterlerse kayıt hakları bulunacaktır.

Bir kere daha tüm öğrencilerimizi kutlar ve üniversitedeki gelecek başarılarından asla şüphe etmediğimizi belirtmek isteriz!

Sınav sonuçlarına (2 sayfa, PDF dosyası) aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

2018-2019 Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Sonuçları