Okulumuzdan Prestijli Yurt İçi Üniversitelerine…

2019 mezunlarımızın önemli başarısı!

2019 yılı mezunlarımız, YKS üniversite sınavlarında gösterdikleri başarılarla Saint Benoît Lisesi'ni onurlandırdılar!

Üstün Başarılar

Türkiye’nin çok prestijli üniversitelerinde okumaya hak kazanan 138 mezunumuz, tüm yıl boyunca azimle çalışarak Türkiye genelinde oldukça yüksek başarı sıralamaları elde ettiler.
Bunun sonucu olarak da, genellikle seçkin devlet üniversitelerine ve vakıf üniversitelerine burslu/ücretli olarak yerleştiler.

Üniversiteye Doğru Projemiz

Bu başarıda, okulumuzda 7 yıldır yürütülen “Üniversiteye Doğru” projesinin de katkısı olduğu inkar edilemez. Hazırlık sınıfından Lise 4. sınıfa kadar çeşitli etkinlikler ve bireysel görüşmeler gerçekleştirerek öğrencilerimizi kişisel olarak takip etmemizi ve onları yönlendirmemizi sağlayan “Üniversiteye Doğru” projemizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Mezunlarımızla gurur duyduğumuzu bir kez daha hatırlatarak, hepsini içtenlikle kutlar, başarı ve esenlikler dileriz.

2019 YKS Yerleştirme Sonuçları: Tıklayınız