Fotoğraf Yarışması: Her Yerde SB!

Son Başvuru Tarihi: 3 Aralık 2020

Sevgili Saint Benoît Lisesi Öğrencileri,
Fotoğraf çekmeyi seviyor musunuz?
Sokakta hızlıca fotoğraf çekip yolunuza devam edenlerden misiniz?
Eğer cevabınız "Evet" ise, o zaman sizleri “Her yerde SB” adlı fotoğraf yarışmasına katılmaya davet ediyoruz!
Yarışmamız çok kolay!

Okulunuzu özlediğiniz bu dönemde, yapmanız gereken tek şey Saint Benoît Lisesi’ni anımsatan bir nesnenin veya bir unsurun fotoğrafını bizlere iletmeniz.
Gönderdiğiniz bu fotoğrafın size okulumuzla ilgili neyi hatırlattığının açıklamasını da yapmanızı rica ediyoruz.
Haydi gençler! Lisenizi ve lisenizin tarihini ön plana çıkartın ve her yerin Saint Benoît Lisesi olduğunu kanıtlayın!

Konu

• Saint Benoît Lisesi’ni anımsatan bir nesnenin veya bir unsurun fotoğrafını çekmek.

Amacımız

• Öğrencilerimizin fotoğraf sanatına ilgisini arttırmak.
  • Fotoğraf çekme konusunda yetenekli öğrencilerimizi desteklemek, yeteneklerini geliştirmek.

Jüri

• Seyidi Murat Koç: Ressam, Sanatçı
  • Saygun Dura: Fotoğrafçı, Fotoğraf Direktörü
  • Ceyda Erinç: Saint Benoît Lisesi Resim Öğretmeni

Katılım Koşulları

• Her yarışmacı en fazla iki fotoğraf ile katılım sağlayabilir.
  • İnsan portreli fotoğraflar kabul edilmeyecektir.
  • Fotoğraflar cep telefonu veya fotoğraf makinesi ile çekilebilir.
  • Fotoğraflarda sadece renk ayarlaması ve kontrast efekti kabul edilecektir.
  • Fotoğrafa ek olarak, bu fotoğrafın Saint Benoît Lisesi’ni neden anımsatığını anlatan 3 satırlık kısa bir metin yazılmalıdır.

Başvuru

• Başvuru için fotoğraflarınızı bu e-posta adresine heryerdesb@sb.k12.tr göndermenizi rica ederiz.

Ödüller

• Yarışmada dereceye giren öğrenciler, bir ödül kazanacak ve tanınmış jüri üyelerinin imzaladığı Katılım Sertifikası elde edecek.
  • Ayrıca, kazanan öğrencimizin fotoğrafı, hem okulumuzun İnternet sayfasında hem de İnstagram hesabımızda yayınlanacaktır.

Yarışma Takvimi

• Son Başvuru Tarihi: 3 Aralık 2020