“Her Yerde SB” Adlı Fotoğraf Yarışmamızın Birincisi ve Gâlip Gelen İsmi Miray!

Jüri, üzerinde düşündü ve bir karara vardı... Ve işte birincimiz: Miray!
Miray, fotoğraf yarışmamızın galip gelen ismi.
Tebrikler Miray! ''Her Yerde SB'' adlı fotoğraf yarışmamızın büyük ödülüne bir Lise 2. Sınıf öğrencimiz layık görüldü!

Zor Bir Seçim… Lise 2. Sınıftan Bir Öğrencimiz Adını Birinci Sıraya Yazdırdı!

O, yaratıcı bir fotoğraf ve bir metin sundu ve birinci seçildi… Lise 2.Sınıf öğrencimiz Miray, adını birinci sıraya yazdırdı. Gelecek umut vaad ediyor, bundan hiç şüphe yok. Onun önünde uzanan yol, tıpkı fotoğrafında paylaştığı tren yolu gibi daima açık olacak !

Seçim komitesinde yer alarak bizleri onurlandıran jürimize bir kez daha minnet dolu teşekkürlerimizi sunuyoruz:

• Saygun Dura
  • Seydi Murat Koç
  • Ceyda Erinç

Aşağıda, Miray’ın Yaratıcı Sanatsal Çalışması Yer Almaktadır:

Miray’ın metni (Yarışmanın galibi): Birlik, beraberlik deyince Erzincan ve de akla gelen bir Saint Benoît efsanesi (….) Kantini… Tarih, doğa, tarihin tozlu sayfalarından yeniye direnen demiryolu…. Hepsini bir arada solumak için Tarihi İpekyolu üzerinde bir durak… Sevgi, dostluk ve insan odaklılık deyince akla gelen olmak, Saint Benoît’lı olmak…

(İliç-Aydınlık Kanyon)

“Her Yerde SB !” – Yarışmamızın Şartları

Okulumuzun, her seviyeden öğrencileri için sunulan makaleye erişmek için BURAYA  tıklayabilirsiniz.