2019-2020 1. Dönem Etkinliklerimizin Görüntülerini Keşfedin!

Öğrenciler Eğitim Projesinin Merkezinde!

Merak zorlanmaz, uyandırılır.
Daniel Pennac

Saint Benoît Lisesi, kurulduğu 1783 yılından beri, kişinin bütünsel eğitimine öncelik veren anlayışı açısından ayrıcalıklı bir eğitim kurumudur. Bütünsel eğitim projemizin beş ayrı boyutu var: Bilişsel, sosyal, dilsel, duygusal ve bedensel boyutlar. Tam anlamıyla bir gelişimi sağlamak için birbirleriyle eş zamanlı ve uyum içerisinde bir araya getirdiğimiz beş ayrı boyut.

Eğitimimiz, çocuklarınızın bütünsel anlamda gelişimine ağırlık verir. ”Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” sözünü destekleyen beş boyutlu bu eğitim anlayışımızla, her çocuğun bir birinden farklı olan kişisel yetenekleri, eğilimleri adım adım takip edilerek geliştirilmesi amaçlanır.

Bizim için, çocuklarınızın her biri bağımsız bir bireydir. Veliler ve öğretmenler olarak, dengeli, gelişmiş, sorumluluk sahibi ve mutlu erişkinler yetiştirmek için bütünsel anlamda başarıya ulaşacak bir yolu elbirliğiyle inşa ediyoruz. Veliler ve öğretmenler işbirliği ve dayanışma ortamı içerisinde, her öğrenciyi, şahsına özgü yeteneklerini geliştirmeye teşvik etmek amacıyla, onların beceri ve yeteneklerine kayıtsız kalmayan, duyarlı bir eğitim anlayışını benimsiyoruz.

Pierre GENTRIC – Okul Müdürü

Aşağıdaki resmin üzerine tıklayarak,
2019-2020 1. dönem etkinliklerimize ulaşabilirsiniz!

X