Yetenekli Öğrencilerimiz! Berika Konseri ve Ukulelesi…

Çevrimiçi Konser - N°2

Billur gibi sesiyle Berika, sihirli ukulelesi eşliğinde bizlere çağdaş Fransızca şarkılardan oluşan bir şarkı festivali sunuyor.
Geleneksel Frankofoni Festivalimiz kapsamında, Saint Benoît Lisesi öğrencileri, 4 konserden oluşan bir seri sunuyor.

Berika, yıllardan beri, okul orkestrasının üyesi. Pek çok yarışmada birincilik elde eden Berika, müzik alanındaki yeteneğini, birçok farklı dilde seslendirdiği şarkılarla yansıtıyor. Saint Benoît Lisesi sahnesini Berika’ya açıyor. Berika, bizleri, ruhumuzda, her daim heyecan yaratan birçok çağdaş Fransızca şarkıdan oluşan repertuvarıyla büyüleyecek!

1 Nisan Perşembe günü, Berika’yı dinleyin!

Berika Konseri

Repertuvar

• Pomme’dan Anxiété
  • Pomme’dan Je Sais Pas Danser
  • Isabelle Pierreden Le Temps Est Bon
  • Charlotte Cardin et Cri’den Fou N’importe Où de Charlotte Cardin et Cri
  • Joe Dassin’den Et Si Tu N’existais Pas
  • Pomme’dan Soleil Soleil
  • l’Impératrice’den Lune
  • Pépite’den Reste Avec Moi
  • Françoise Hardy’den Comment Te Dire Adieu

Yetenekli Öğrencilerimiz… 30’ar Dakikalık Konserler Serisi

Sizleri, öğrencilerimizin şanson, klasik Fransız bestecilerin eserleri, caz, Fransızca blues gibi her tarzda seslendirecekleri Fransızca şarkılardan oluşan konserler serimizi izlemeye davet ediyoruz… Her biri 30 dakika uzunluğunda olan bu konserleri  aşağıdaki tarihlerde izleyebilirsiniz:

BAŞLIK

İÇERİK

GÜN

1 İki dilde şarkılar Duru’nun konseri 25.03.2021
2 Fransızca şarkılar Berika’nın konseri 01.04.2021
3 Klasik müzik Can’ın konseri 08.04.2021
4 Fransız usulü Jazz – blues Doğa’nın konseri 25.04.2021

Bütünsel Eğitim Projemizde Yer Alan Hedefler

Bu konserler serisi, “Bütünsel Eğitim” projemizin tam bir yansıması olan, öğrenciyi kendi projesinin başrolüne konumlandıran pedagojik çalışmaların bir parçasını oluşturuyor.

• Saint-Benoît Lisesi öğrencilerinin yeteneklerini ve becerilerini değerlendirmek.
  • Yorumculuk yeteneği olan öğrencilerin, müzikal bir yaratıcılık ve müzikal bir üretim sergilemelerini sağlamak.
  • Onların, okul arkadaşlarıyla, nitelikli bir sanatsal mesaj paylaşmalarını sağlamak.
  • Sanat ve kültüre destek olmak.

Öğrencilerimizin, daha önceki müzikal performanslarını BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.