Webiner: Doç Dr Metin Uzun

Sağlıklı Duruşlara Hazır Olun...

9 Ekim Cuma günü, Doçent Doktor Metin Uzun, öğrencilerimizin bedensel gelişimi hakkında bilgi verecek.
İki oturum şeklinde düzenlenecek olan bu webinerin ilk oturumu saat 12.40'ta ikinci oturumu ise saat 13:50'de başlayacaktır.

Doç Dr. Metin Uzun Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra, uzmanlık eğitimi Şişli Etfal Eğitim Araştırma hastanesinden aldı. 10 yıldan uzun süredir Acıbadem Maslak Hastanesinde çalışmaktadır. Özellikle spor yaralanmaları ve ayak cerrahisi ile uğraşıyor. Bu süre zarfında 2 yıl Beşiktaş spor kulübünde, takım doktorluğu yaptıktan sonra son 4 yıldır Darüşşafaka Tekfen Basketbol takımı, A kadın basketbol milli takım ve Sarıyer voleybol takımının doktorluğunu yapmaktadır.

Bildiğimiz üzere doğru duruş, sağlık açısından oldukça önem taşıyor. Ekran karşısında uzun saatler oturmak zorunda kalan gelişim çağında ki öğrencilerimizin sağlıkları bizim için değerli. Beden Eğitimi Derslerimizde de postürü devamlı vurgulayıp, postüre yönelik egzersizler yaptırmaktayız.

İşte bu bağlamda, hazırlık ve 9.Sınıf öğrencilerine yönelik bir webiner gerçekleştirmek amacıyla Mehmet Uzun’u ağırlıyoruz.  Duruş nedir? İyi bir duruşu nasıl koruruz? Duruş bozuklukları nasıl anlaşılır ve  nasıl giderilir? Bütün bu sorulara cevap bulacağız.

Webinerin videosunu izlemek için BURAYA tıklayınız.