Klinik Spor Psikolojisi Hakkında Çevrimiçi Konferans – Lise 3

Klinik Spor Psikoloğu ve Uzman Klinik Psikolog Berceste Şeber, bu konu hakkında bilgi vermek amacıyla, çevrimiçi bir konferansta, lise 3 öğrencilerimizle bir araya geldi.

Berceste Şeber Kimdir?

2011 yılında Saint Benoît Lisesi’nden mezun olan Berceste Şeber, üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi, psikoloji bölümünde tamamladı.

Aynı üniversitede, klinik psikoloji üzerine yüksek lisansa başladı. Birçok hastane, klinik ve ana okulunda görev aldı. 2017 yılında, yüksek lisansını, ardından, Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Spor Psikolojisi Sertifika programını tamamladı.

Berceste Şeber, şu anda,  Marmara Üniversitesi’nde, spor yönetim bilimleri alanında doktora yapmaya devam etmekte ve klinik psikololog ve klinik spor psikoloğu olarak, hem farklı kurumlarda, hem de bireysel olarak, mesleğini icra etmeyi sürdürmektedir.

Bu Buluşmanın Ana Temaları Nelerdi?

• İçinde bulunduğumuz bu durumu avantaja çevirebilmek
  • Hedef Belirleme
  • Motivasyon
  • Mental dayanıklılık

Berceste Şeber, hem öğrencilerimizin günlük yaşamlarında yapacağı sportif çalışmalarda, okul ve gelecekteki meslek yaşamlarında, onlara yardımcı olabilecek bu konularla ilgili bilgiler aktardı, hem de, Covid-19 ile birlikte hepimizin hayatında oluşan belirsizlikler, geleceğe dair artan kaygıların yönetmek için tavsiyelerde bulundu.

Berceste Şeber’e, bu sürükleyici ve verimli konferansı gerçekleştirerek, bize zaman ayırdığı ve öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından sorulan tüm sorulara cevap verdiği için teşekkür ederiz.

Konferansı izlemek için BURAYA tıklayınız.