Fransızca Tiyatro Topluluğu CHOC’un Etkileyici Performansı!

Saint Benoît Lisesinin Fransızca Tiyatro Topluluğu Choc, Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen Fransızca Tiyatro Festivalinde, ''D-génération'' adlı piyesle ''Jüri Özel Ödülü''ne layık görüldü.

Saint Benoît Lisesi, her sene, Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen Fransızca Tiyatro Festivalinde, Fransızca Tiyatro Topluluğunun başarısıyla göz kamaştırıyor. Bu sene de bir istisna yaşanmadı ve öğrencilerimiz, Fransızca öğretmenleri tarafından yazılan ve sahnelenen “D-génération” adlı piyesle, bir kez daha seyircileri ve jüriyi etkilemeyi başardılar.
Onların bu özel yeteneği, çok saygı gören ve festivalin ikinci büyük ödülü olarak kabul edilen ”Jüri Özel Ödülü”nü almalarını sağladı.
“D-génération” adlı bu tiyatro piyesi, yenilikçi senaryosu, yaratıcı sahnelenişi ve oyuncularımızın muazzam performanslarıyla seyirciyi büyüledi. Bu başarı, nefes kesen bir çalışma ve grubun tüm üyelerinin tiyatroya karşı duydukları yadsınamaz bir tutkunun ürünüdür. Hiç ara vermeden çalıştılar, her jesti, her repliği mükemmel bir seviyeye taşımak için defalarca, yılmadan, usanmadan tekrarladılar ve bunun sonucunda izleyicilere sürükleyici bir tiyatro deneyimi yaşattılar.
Öğrencilerimizi bu olağanüstü yeteneklerinden dolayı içtenlikle tebrik eder, gelecekteki kariyerlerinde başarılar dileriz.