Evde Ne Yesek, Nasıl Yesek?

Besin Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi

#EvdeSBberaber webinar serimizin 7. haftasında, salgın sürecinde “Evde Ne Yesek, Nasıl Yesek?” konusu gündemimizdeydi.

27 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 18.00‘de Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlileri Sayın Doç. Dr. Özge SAMANCI, Sn. Dr. Aslı ZULUĞ, Sn. Dr. Gizem KÖSE ve Sn. Dr. Celale KIRKIN bizlere çok keyifli bir sohbet eşliğinde oldukça yararlı bilgiler aktardılar.

  • Salgın sürecinde nasıl alışveriş yapmalıyız?
  • Eve gelen gıda ürünlerini nasıl dezenfekte etmeliyiz?
  • Bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmak için nasıl beslenmeliyiz?
  • Sağlıklı beslenme ile abur cubur yeme dengesini nasıl kurmalıyız?
  • Besin takviyeleri gerçekten sağlığımıza katkı sağlar mı?
  • Paket servis ile eve gelen gıdalara güvenebilir miyiz?
  • Çocuklarımızın beslenme çantalarına neler koyabiliriz?

Bu ve benzeri başlıklarla ilgili bilgilerle, dolu dolu geçen 1 saatin sonunda değerli hocalarımız, katılımcıların sorularını da yanıtlayarak bu süreçte aldığımız faydalı besinler sayesinde sağlığımızı korumamız için bizlere çok faydalı ipuçları verdiler.

Oturumun tamamını izlemek için lütfen tıklayınız.

X