“Ders Seçiminden Önce Son Çıkış” Konferansı

Üniversiteye Doğru Projesi - L2. sınıflarımız ders seçimleri için ilk adımlarını attılar

L 2. sınıf öğrencilerimiz adım adım kariyerlerini şekillendirmeye başlıyor. İlk basamak, ilk konferans Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Sayın Özge ALYU’ nun katılımı ile 26 Eylül 2019 Perşembe günü gerçekleşti.

Yoğun ilgi gören konferansımız, 26 Eylül 2019 Perşembe günü Silüet salonunda gerçekleşti.

Ders Seçiminde İlk Adım!

Özge ALYU, Lise 2 öğrencilerine, YKS sınavı ile ilgili, lise 3. sınıfta seçecekleri alanlar hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin Yoğun İlgisi Sayesinde Dolu Dolu Geçen Bir Toplantı!

Öğrenciler tarafından ilgi ile dinlenen ve yöneltilen çok sayıda soru sayesinde oldukça dinamik geçen konferansta bir yandan güncel meslekler tanıtılırken bir yandan da kişiye uygun meslekler ve iş alanları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Sayın Özge ALYU’ya teşekkür ediyor, öğrencilerimize iyi bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz!