Yurtdışı Üniversite Tanıtımları

Geleceğe Doğru Yolculuk ! İngiltere, Kanada, İtalya, ABD, Hollanda

Lise 4 öğrencilerine, yüksek öğrenim görmek istedikleri ülkeler konusunda bir anket yapıldı. Yapılan bu anket, gelecekleri için seçecekleri ülkelerin belirlenmesine yardımcı oldu. Fransa ve Türkiye dışında talep edilen seçenekler şu şekilde sıralanabilir: İngiltere, Kanada, İtalya, ABD, Holanda ve daha birçok ülke...

Rehberlik Servisi, bu ülkeler hakkında Lise 4 öğrencilerine daha detaylı bilgi vermek adına bir tanıtım etkinliği düzenleyecek.

03 Kasım 2017 Cuma günü 12.25 – 14.40 saatleri arasında tüm ülkelerin temsilcileri okulumuzda olacak ve öğrencilerimize eş zamanlı sunumlar yapacaklar. İlgili öğrencilerimiz, iki farklı hedef hakkında bilgi almak için 2 ders saatine katılabilecek.

Lise 4. sınıf velilerimiz ise saat 14.00 – 14.40 arasında etkinliğimize davetlidir. Bu saat diliminde okulumuza gelen velilerimiz ülke temsilcileri ile bire bir görüşebileceklerdir.

Öğrencilerimize seçimlerinde ve çizecekleri yolda başarılar diliyoruz !