Tüm Dünyayla Aynı Anda Geleceği Kodluyoruz !

Yarının dünyasını programlıyoruz !

Saint Benoît Lisesinde bu yıl da kodlama haftası etkinlikleri ile üreten, geliştiren, tasarlayan öğrenciler yetişiyor.
Tüm dünyada düzenlenen uluslararası kodlama haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 6-7 Aralık 10.55-11.40 arası tüm öğrencilerimiz eşit şekilde kodlama yapabilecekler. Saint Benoît Dijital Liderleri Kulübü öğrencileri kuruluş amacına uygun olarak tüm arkadaşlarına destek olacak, birlikte üretmenin keyfini yaşayacaklar.

Etkinliklere katılım için herhangi bir yaş sınırı yok.
Sloganımız “Herkes kodlama yapabilir !” Tabletle eğitim görmeyen üst sınıf öğrencilerimiz için de yedek bilgisayarlar etkinlik alanında Dijital lider öğrencilerimiz tarafından temin edilecek.Çalışma sonunda her öğrenci “Hour of Code” sertifikasını kazanacak.
Türkiye’deki kodlama etkinliklerini yakından takip eden code.org için de öğrencilerimizin çalışmalarını içeren bir video hazırlayacağız.
Bu video, tüm dünyadaki öğrencilerle paylaşılacak.

Tüm öğrencilerimizi ve hatta öğretmenlerimizi kodlama yapmak için 6-7 Aralık’ta büyük bahçeye bekliyoruz !