Sosyal Bilimler Bilgi Yarışması

Saint Benoît Lisesi tarafından düzenlenen, lise 1 ve lise 2 öğrencilerine yönelik, sınıflar arası geleneksel sosyal bilimler yarışması.

Yarışma, çevrimiçi olarak 24 Mayıs Pazartesi ve 25 Mayıs Salı tarihlerinde düzenlenecek. İlk yarışma lise 1 öğrencilerine, ikinci yarışma ise lise 2 öğrencilerine yönelik olacak.  Öğrenciler, yarışmaya Google Meet uygulamasıyla katılacaklar.

Bu etkinlik boyunca, öğrencilerin, sosyal bilimler kapsamındaki tarih, coğrafya, felsefe, din kültürü ve ahlak bilgisi ile genel kültür gibi birçok derse dair sorulan sorulara verdikleri cevaplar değerlendirilecek.
Soruları her şubeyi temsil eden öğrenciler cevaplarken, sınıftaki diğer öğrenciler de sene boyunca öğrendikleri bildikleri tazeleme, pekiştirme ve yeni bilgiler edinme fırsatı bulacaklar.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz!