Rana İçin Özel Bir Ödül… Öğrencilerimiz Yetenek Sahibi !

"Ara Güler" Fotoğraf Yarışmasında Gurur Verici Bir Ödül

100 yıldan uzun bir geçmişe sahip okullar için düzenlenen "Ara Güler" adlı fotoğraf yarışmasında, 10 B sınıfı öğrencimiz Rana, Saint Benoît Lisesi adına, gurur verici bir ödül kazanarak öne çıktı.

Rana, ”Beyoğlu’nun Çocuk Ruhu” adlı dikkat çeken fotoğrafıyla, jüriyi etkilemeyi başardı. Bize çocukluğumuzu ve sokakta oyun oynamayı; şu anda, birazcık unutulmuş, ama hepimize bu zevki, çok yakında yeniden tadacağımız günleri hatırlatan nostaljik bir  fotoğraf.

Rana, jüri tarafından kendisine verilen bu ödülü alırken, kendisini, şu sözlerle ifade etti: “Törende, ödül aldığım ilan edilirken, okulumun da isminin belirtilmiş olması, beni ayrıca gururlandırdı. Çok teşekkür ederim.”

Rana’yı tebrik ediyoruz. Sahip olduğu yeteneğin, ona, ileride yeni ödüller kazanma fırsatı sağlayacağından eminiz. Tebrikler Rana!