Öğrencilerimizin Radyofonik Kurgularını Keşfedin !

Lise 2 öğrencilerimiz Diksiyon - Kurgu Festivaline katıldılar

2 Lise öğrencileri yazdılar, yönettiler ve diksiyon yarışması sırasında kendi metinlerini canlandırdılar !

22 Mayıs Pazartesi günü, dört Fransızca öğretmeninden oluşan jüri önünde orijinal eserlerini sahnelediler…

İlk “Diksiyon Kurgu” Festivali

Etkinlik akşamı, L2 öğrencileri, velileri ve öğretmenleri bu dramatizasyon ve diksiyon projesi etrafında bir araya geldi.Jüri öğrencilerimizi üç kategoride ödüllendirdi :

• En İyi Kurgu : L2 E öğrencilerii tarafından yazılmış olan ”Benzeri olmayan bir suç”
  • En İyi Erkek Oyuncu : L2 E öğrencileri tarafından yazılmış olan ”Ben seni, sana yeniden kavuşmak için aldattım” oyunundaki rolüyle Armağan
  • En İyi Kadın Oyuncu : L2 B öğrencileri tarafından yazılmış olan, ”Beklenmedik bir skandal” oyunundaki rolüyle Zeynep.

Öğrencilerimizin çalışmalarını keşfedin !

Öğrencilerimizin yazdıkları, canlandırdıkları ve lisemizin ses stüdyosunda kaydedilmiş olan radyofonik kurguları burada dinleyebilirsiniz : BURAYA tıklayınız

Festivale katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz