Güzel Sanatlar

Herkese göre bir etkinlik

Bu alanda yer alan kulüpler, öğrencinin sosyal, bilişsel ve duygusal becerilerinin gelişmesine katkıda bulunurlar. Bu alandaki kulüplerin faaliyetleri üç temel eksen üzerinde yer alır: Eserlerle doğrudan ilişki, eserlere analitik ve bilişsel yaklaşım ve atölyeler çerçevesinde somut uygulamalar. Böylelikle, kültür ve sanat ağırlıklı bu kulüpler, öğrencinin yetenekleri ortaya çıkarmayı, öz güvenini geliştirmeyi ve kişisel bir kültüre erişmeyi hedeflerler. Sanatsal pratikleri geliştirirler, sanatçılarla ve serlerle bir araya gelmeyi ve kültürel mekânların ziyaret edilmesini sağlarlar. Öğretmenler tarafından geliştirilen bir pedagojik projeyle desteklenen öğrenciler, ulusal ve uluslararası platformda, aynı başarıyla; Sergiler düzenlerler, tiyatro oyunları sahnelerler, festivallere katılırlar, bir çok konser verirler. Bu kulüpler kendilerine kıvanç sağlayan bir çok ödül elde ederler.

Bu kulüpler, Bütünsel Eğitim Projemizde özellikle dilsel, duygusal, sosyal ve ahlaki, bilişsel boyutlara hitap ederler.

Kulüp İsmi
Dil