Kesin Kayıt Sonrası Yapılması Gereken İşlemler – 2023

Kesin Kayıt Sonrası
Yapılması Gereken İşlemler

Okul Formaları

Öğrencimizin Okul hayatı boyunca kullanabileceği çeşitli okul formaları ile ilgiliyi bilgilendirme ve ücretlendirmeyi aşağıdaki paylaştığımız link üzerinden tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kafeterya

Sodexo ve Cafe Bonjour firmaları ile ilgili tüm bilgilendirmeleri aşağı paylaştığımız link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Okul Servisleri

Okul Servisleri ile ilgili tüm bilgilerimizin yer aldığı sayfayı ziyaret ederek. Aklınızdaki tüm soruları cevabını bulabilirsiniz. Sayfaya aşağıdaki paylaştığımız link üzerinde ulaşabilirsiniz.

____________________________________________

Ders kitapları ve ders malzemeleri

Saint Benoît Fransız Lisesi ders kitaplarına ve ders malzemelerine aşağıdaki paylaştığımız linkten ulaşabilirsiniz.

Hazırlık Sınıfları İçin BYOD Dijital Politikası

Eylül 2016’dan itibaren Saint Benoît Lisesi dijital alanda ek bir gelişme kaydederek BYOD’a geçti.
Hem okul, hem de öğrenci bu gelişmeden kazançlı çıkıyor, çünkü öğrenci bildiği, sevdiği ve alışkın olduğu bir dijital cihaz seçip kullanıyor.