Koro Kulübü

Kulübün Adı :   Koro
  Dil :   Türkçe

Kulüp tanıtımı

Koro üyeleri ses ve psikomotor becerilerini geliştirirler. Estetik kaygısı taşıyarak çalışırlar. Koroda, disiplin birinci plandadır. Korolar, sadece müzik sevgisi ve müzik kültürü aşılamakla kalmaz, aynı zamanda repertuvarlarını gerçek bir dostluk ortamı içerisinde seslendirirler.
Korolar, öğrencilerin müzik kültürlerinin gelişmesine olduğu kadar, onların genel eğitimine de katkıda bulunurlar.

Kulüp amaçları

• Öğrencilerin müziğe karşı ilgi ve isteklerini şan teknikleri kullanarak geliştirmek.
  •  Şan sayesinde, öğrencilerin daha iyi bir kulağa sahip olmalarını sağlamak.
  •  Müziği dinleyip, doğru bir şekilde analizini gerçekleştirebilecek, enstrümanları ve teknikleri tanıyabilecek kapasitede öğrenciler yetiştirmek.

Kulüp projeleri / etkinlikleri

• Yıl içerisinde başta okulda yapılacak olan tören ve etkinliklere katılmak.
  • Okul zaman içerisinde okul dışında yapılacak olan festival ve etkinliklerde görev almak.