Konferans : Mühendislik Meslekleri

Üniversiteye Doğru Projesi - Fen bölümü

Bilgisayar Mühendisliği mi ? Endüstri Mühendisliği mi ? İşletme Mühendisliği mi ?...
Mühendislikteki branşlar nelerdir ?
Sektörlerdeki benzerlikler ve farklılıklar nelerdir ?
Bir mühendis hangi sektörlerde çalışabilir ?
Doğru branş/bölüm seçimi nasıl yapılır ?

L3 FEN sınıfı öğrencilerimizin en beğendiği konferanslardan biri, “Mühendislik Meslekleri” konferansımız. Öğrencilerimiz tarafından çok sevilerek, merak ve ilgiyle dinlenen Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Dağhan GÖKDEL‘i 31 Ekim 2017 Salı günü tekrar 11.sınıf FEN bölümü öğrencilerimizle bir araya gelmek üzere Lisemizde ağırlayacağız.

Konuğumuz, öğrencilerimize mühendislik branşı ve iş dünyasındaki son yenilikler hakkında bilgi verip sonrasında, bu meslek dalına ilgi gösteren fen sınıfı öğrencilerimizin sorularını yanıtlayacaktır.

Konferansımız 31 Ekim 2017 Salı günü 11.40-13.05 saatleri arasında Silüet Salonu‘nda yapılacaktır.

Biyografi :
1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Y. Dağhan Gökdel, 1999 yılında İstanbul Saint Joseph Lisesi’nden mezun oldu. Lisans derecesini 2004 yılında Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Dr. Gökdel, sırasıyla 2007 ve 2011 yıllarında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı.

Şu anda, İstanbul Bilgi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde Yardımcı Doçent olarak çalışmaktadır. Araştırma konuları arasında Mikro-elektro-mekanik sistemlerin tasarımı ve üretimi, optik mikrosistemler ve tıbbı görüntüleme aletleri bulanmaktadır.