Hazırlık Sınıfları Karne Töreni

Yoğun geçen yılın sonunda Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz karnelerine kavuştu.

Silüet Salonu'nda düzenlenen özel bir törenle her sınıfın ortalaması en yüksek ilk üç öğrencisine takdir ve teşekkür belgeleri verilirken tüm seviyenin en başarılı üç öğrencisi Ela Z., Zeynep V. ve Zeynep E. de sahneye davet edildi.

Bu yıl ilk defa tüm seviyelerde okul içi ve dışında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan öğrencilere de Onur Ödülü takdim edildi. Hazırlık sınıflarında bu yıl Ada K. bu ödüle layık görüldü.

Törene öğrencilerimizin müzikal performansı renk kattı. Düzenli çalışma ve çabalarının karşılığı olarak 40 öğrenci Takdir Belgesi, 97 öğrenci Teşekkür Belgesi almaya hak kazandı. Ada K. ve Rafet A. da hiç devamsızlıkları olmadığı için ödüllendirildi.

Tüm öğrencilerimizi başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, kendilerine iyi tatiller diliyoruz. Eylül’de görüşmek üzere!

Törenin videosu için BURAYA tıklayınız.