9. Sınıflar Karne Töreni

Yoğun geçen bir yılın sonunda 9. sınıf öğrencilerimiz karnelerine kavuştu.
Silüet Salonu'nda düzenlenen özel bir törenle her sınıfın ortalaması en yüksek ilk üç öğrencisine takdir ve teşekkür belgeleri verilirken tüm seviyenin en başarılı üç öğrencisi İpek G., Bade A., Elif Ece D. de sahneye davet edildi.

Bu yıl ilk defa tüm seviyelerde okul içi ve dışında gerçekleştrdiği başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan öğrencilere de Onur Ödülü takdim edildi. 9. sınıflarda  Chexi Y., Gökçe Ö., Duru Ö. bu ödüle layık görüldü.

Törene öğrencilerimizin müzikal performansı renk kattı. Düzenli çalışma ve çabalarının karşılığı olarak 94 öğrenci Takdir Belgesi, 60 öğrenci Teşekkür Belgesi almaya hak kazandı.

Tüm öğrencilerimizi başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, kendilerine iyi tatiller diliyoruz. Eylül’de görüşmek üzere!