Strateji ve Düşünce Kulüpleri

Herkese göre bir etkinlik

Bu başlık altında bulunan kulüplerin hepsi, stratejik düşünme süreci ve stratejik düşünme alanındaki becerilerin geliştirilmesiyle bağlantılıdır. Temel içerik, düşünmek ve belirli bir hedefe ulaşabilmek için gerekli davranışlar bütününü eşgüdüm içinde yürütmektir.  Bu farklı kulüpler, stratejik bir düşünce yapısının gelişmesini sağlarlar ve üzerinde düşünülmüş bir karar almaya yardımcı olurlar. Bu düşünce, hem yaratıcı, hem de eleştirel olup, tercih edilebilecek seçenekleri sunmak ve şekillendirmek için yaratıcı düşünceyi harekete geçirir. Sunulan bir çok proje, rasyonel analizi ve analitik yaklaşımı ön plana almaktadır. Bu projeler, düşünsel beceriye ve eleştirel yaklaşıma değer verirler. Öğrenciler, doğru karar vermenin, doğru muhakeme etmek ile güçlü bir ilişki içerisinde olduğunu anlarlar. Kimi kulüplerle ilgili gerçekleşen etkinliklerde, ekonomik ve eğlenceli, iletişimsel stratejileri açıklamak için uzman kişiler söz alırlar ve öğrencilere, projelerini gerçekleştirmeleri konusunda destek olurlar.

Bu kulüpler, Bütünsel Eğitim Projemizin, bilişsel, sosyal, ahlaki ve dilsel boyutlarıyla ilişkilidirler.

Kulüp İsmi
Dil