Girişimcilik Kulübü

Kulübün Adı :   Girişimcilik
  Dil :   Türkçe, İngilizce, Fransızca

Kulüp tanıtımı:

Yenilikçi bir fikirden yola çıkılarak, hayata geçişi için gerekli araştırmaların ve organizasyonların yapılması ve uygulanması.

Kulüp amaçları:

• Öğrencilerin Ekonomi ve İşletme ilkeleri çerçevesinde temel bilgilere sahip olmaları
  •  Yenilikçilik (inovasyon) kavramı ışığında oluşturulacak organizasyonel yapıyı tanımaları
  • Öğrencilerin, öğrendiklerini gündelik iş yaşamı boyutunda uygulayabilmelerinin ve yerinde gözlemleyebilmelerinin sağlanması.
  • Girişimcilik ve iktisat alanında tanınmış eski Saint Benoît mezunlarını okulumuza davet ederek, onlarla söyleşiler gerçekleştirmek.

Kulüp projeleri / etkinlikleri:

• Girişimcilik Projesi geliştirilmesi
  • Şirket Ziyaretleri
  • Konular ile ilgili eğitimlerin araştırılması ve takip edilmesi

Gerçekleştirilen etkinlikler:

• Kulübümü, başta Saint Benoît Lisesi mezunları olmak üzere, girişimcilik ve iktisat alanında tanınmış kimseleri okulumuza davet ederek, onlarla söyleşiler gerçekleştirmektedir.