Öğrencilerimiz İçin Yurt Dışında Eğitim Olanakları Sunumları

Üniversite Hayatını Planlamanın Zamanı

Yurt Dışında Eğitim Olanakları Sunumları

Lise 2. Sınıflara Yurt Dışında Eğitim Olanakları Sunumu: Birleşik Krallık

”Üniversiteye Doğru” Projemizin bir hedefi de, öğrencilerimizin gelecekte yapabilecekleri meslekleri keşfetmelerini ve değerlendirmelerini sağlamak.
Üniversite yaşamını ve yurt dışındaki üniversitelere ilişkin seçenekleri keşfetmeye yönelik bir seri.
Yurt dışındaki üniversite seçeneklerini tanıtan webiner serimizin ilki, Birleşik Krallık’taki üniversiteler üzerine gerçekleşti.
Bu webinerin konuğu British Side’ın temsilcisi Pelin Akçay idi.

____________________________________________

Lise 2. Sınıflara Yurt Dışında Eğitim Olanakları Sunumu: KANADA

Köksal Ekinci, çevrimiçi bir webiner aracılığıyla, Lise 2 öğrencilerimiz ve velileriyle Kanada Üniversiteleri ve giriş koşulları ile ilgili bilgiler paylaştı.

____________________________________________

Lise 2. Sınıflara Yurt Dışında Eğitim Olanakları Sunumu:
ABD

Yurt dışındaki üniversite seçeneklerini tanıtan, webiner serimizin 3. oturumu, ABD’deki üniversiteler üzerineydi.
Müge Arman Evren, lise 2 öğrencileri ve velileriye ABD’deki üniversiteler ile ilgili bilgiler paylaştı.