Spor

Herkese göre bir etkinlik

Bu alanda yer alan kulüpler, tüm öğrencilerin başarıya ulaşmasına katkıda bulunurlar ve öğrencinin, kendine karşı duyduğu saygı ve güven duygusunun güçlenmesini sağlarlar. Bu kulüplerin bir çok hedefi vardır: Kurallara saygı göstererek, kendine ve başkalarına saygı duymayı öğrenmek, psikomotor becerileri geliştirmek ve usta bir beden diline sahip olmak, sosyal yetileri geliştirmek ve diğer insanlarla olan ilişkileri güçlendirmek, öğrencilerin fiziksel potansiyellerini harekete geçirerek, kendileri hakkında daha iyi bir imaja sahip olmalarını sağlamak. Öğrenciler, aynı zamanda birçok farklı alanda uyum sağlamayı öğrenirler: Sosyal kurallara, mekâna, zamana, başkalarına ve farklı tekniklere uyum sağlama… Takım ruhunu ve aidiyet duygusunu güçlendiren bu kulüpler, kendini aşmayı ve eğlenceli zaman geçirmeyi sağlarlar.

Bu kulüpler, Bütünsel Eğitim Projemizin özellikle bedensel, dilsel, sosyal ve ahlaki boyutlarına hitap ederler.

Kulüp İsmi
Dil