Gazeteci Pervin Kaplan Kurum Projemizi Mercek Altına Alıyor

Aktif eğitim, Proje eğitimi, herşeyden önce Eğitim !

Geçtiğimiz günlerde eğitim alanında uzman olan gazeteci Pervin Kaplan, Türkiye'deki eğitimle ve özellikle de Saint Benoît Lisesi'nde gerçekleşen çeşitli projelerle ilgili görüşmek üzere, Saint Benoît Lisesi Müdürü Sayın Pierre Gentric ile buluştu.

Projeler ! Dijital Okul Çantası, Üniversiteye Doğru, Fen Öğretimine Verilen Önem … Proje Eğitimi, Saint Benoît Lisesi Kurum Projesi’nin temelini oluşturur.

Gazeteci Pervin Kaplan, Lise Müdürü Sayın Pierre Gentric ile görüşerek, bu projeler üzerine daha detaylı bilgi almak üzere lisenin yolunu tuttu.

Pervin Kaplan’ın gözünden Saint Benoît Lisesi :

Makaleyi görmek için, BURAYA tıklayın.

Gazeteci, lise müdürümüzle geçen sene de görüşmüştü. BURAYA tıklayarak ilgili makaleyi tekrar okuyabilirsiniz.

Bir Proje Eğitimi :

Aktif bir eğitim sayesinde öğrencinin öğreniminde rol almasını sağlamak, işte Proje Eğitiminin tanımı. Saint Benoît Lisesi Kurum Projesi, projelerin çeşitliliği ile sağlanan bu dinamizme dayanmaktadır. Bu aktif eğitim öğrencilerin motivasyonu üzerine kuruludur, böylelikle öğrenimlerinde daha çok yer alırlar.

Pervin Kaplan Saint Benoît Lisesi’nde gerçekleştirilen birçok proje arasından 3 tanesine değinmektedir. Aşağıdaki linklere tıklayarak bu projeleri siz de görebilirsiniz :

Saint Benoît Lisesi basında :

Saint Benoît Lisesi, eğitim mirası ve öğretim kalitesi nedeniyle basının büyük ilgisini çekiyor.
Fen öğretimine önem veren eğitim politikası, çevre dostu yaşam projesi, Üniversiteye Doğru projesi, üç farklı dilde eğitim, hümanizm ve eğitim, … Saint Benoît Lisesi’ni tanımlayan sayısız proje ve değerler !

Basın Odası” (BURAYA tıklayın), bölümümüzü inceleyerek, ulusal ve uluslararası basında çıkan haberlerimizi görüp, okuyabilirsiniz.

X