Yurt Dışı Üniversite Eğitimi Tanıtım Sunumları

Üniversiteye Doğru

Okulumuzda düzenlediğimiz “Yurt Dışı Üniversite Eğitimi” bilgilendirme sunumlarımız 26 Eylül- 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti.

Öğrencilerimizin bilgi almayı en çok tercih ettiği ülkeler olan Hollanda, İtalya, Kanada, İngiltere ve Amerika’da Yüksek Öğrenim  sunumlarını yapan uzman konuklarımız, ilgili L3.sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz ile 5 hafta boyunca bir araya geldiler.

Bu sene canlı olarak kayda alınan tanıtım videolarını ve konuklarımızın hazırladıkları sunumları sizlerle aşağıda paylaşıyoruz;

İtalya’da Üniversite Eğitimi konferansına ait videoya ulaşmak için buraya, sunum için buraya tıklayınız.

Kanada’da Üniversite Eğitimi konferansına ait videoya ulaşmak için buraya, sunum için buraya tıklayınız.

Amerika’da Üniversite Eğitimi konferansına ait videoya ulaşmak için buraya, sunum için buraya tıklayınız.

İngiltere’de Üniversite Eğitimi konferansına ait videoya ulaşmak için buraya , sunum için buraya

tıklayınız.

Not: Hollanda tanıtım videomuz uzman davetlimizin isteği üzerine bu sene kaydı alınamadığından, bir önceki yıla ait sunumu sizlerle paylaşıyoruz. Sunum için buraya tıklayınız.