TEDxLycéeSaintBenoît Konferansı

"Perde Arkası"

Saint Benoît TEDx kulübü öğrencilerinin sene başından beri özveriyle çalışmalarını yürüttüğü TEDxLycéeSaintBenoît Konferansı, "Perde Arkası" temasıyla 14 Mayıs Cumartesi günü 12.00-15.00 arasında Silüet Salonu'nda gerçekleşiyor.

Konferansta kendi alanlarında önemli işler başarmış, birbirinden değerli konuşmacılar, okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileriyle, başarılarının perde arkalarını paylaşacaklar.

“PERDE ARKASI”

Gördüklerimiz çok mu mükemmel? Öyle olmasaydı da sever miydik? Perde arkası da güzel, ilham verici, yol gösterici olamaz mı? “Sonuçlara ulaşmanın yolu her zaman bu kadar pürüzsüz mü?” diye sorduğumuzda, perdeyi aralayıp içeri bakmaya başlarız. Çoğu zaman sürece değil sonuca odaklanırız ancak o perde aralandığında gördüklerimizin buz dağının görünen yüzünden ibaret olduğunu fark ederiz, oysa buz dağının görünmeyen yüzünde daha ilham verici olaylar var. Dökülen alın teri, pürüzler, harcanan vakit ve çok daha fazlası… İşte bütün bunlar da başarıya dahildir, her biri başarıyı besler. Her ne kadar sonuca odaklanmak göz alıcı olsa da, başarıya giden yolda yaşananların sonuçtan daha kıymetli olduğu unutulmamalıdır. Sizleri konuşmacılarımızın hayatlarındaki perde arkalarına dahil olmaya davet ediyoruz.

Etkinlik 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 12.00’da Silüet Salonu’nda gerçekleşecektir. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir. Kontenjan sınırlıdır, katılım için kayıt yapılması gerekmektedir.

Kayıt için lütfen BURAYA tıklayınız.

Program için BURAYA tıklayınız.

Konuşmacılar hakkında bilgi için BURAYA tıklayınız.

Daha fazla bilgi almak için tedxlyceesaintbenoit@sb.k12.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Kayıtlar için 13 Mayıs 2022 Cuma  son gündür.

Tüm detaylar için instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

@tedxlyceesaintbenoit

@lisesaintbenoit