“Tadımlık Dersler” Etkinliği

Üniversite hakkında fikir sahibi olmak « Üniversiteye Doğru » projesi - Lise 2

“Yarını bugünden tasarlamaya devam ediyoruz.”
Lise 2. sınıflar 18 Mayıs 2017 Perşembe günü 9.30-14.00 saatleri arasında Bilgi Üniversitesi’nde derslere katılacaklar. "Tadımlık Dersler" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz bir üniversite öğrencisi gibi merak ettikleri meslek alanlarının derslerini izleyecekler.
Öğrenciler üniversite ortamında bir gün geçirecekler ve bir üniversite kampüsündeki ortamı keşfedecekler.

Öğrencilerimiz, meslekler ve üniversitelerde okutulacak dersler ile ilgili fikir sahibi olmalarını sağlayacak ve mesleki olgunluk düzeylerini arttıracak bu etkinliğe katılacakları için çok mutlular. Öğrenciler önceden belirledikleri seçmeli derslere yönelik meslek paketlerine Bilgi Üniversitesi kampüsü dersliklerinde girecek ve birer ders izleyecekler.

FM Puan türü ders paketi :

Genel Mühendislik
Genetik Mühendisliği
Mimarlık

TM Puan türü ders paketi :

Hukuk
Psikoloji
Ekonomi

Öğrencilerimiz, katılacakları meslek alanlarını seçtiler ve sabırsızlıkla 18 Mayıs tarihinin gelmesini bekliyorlar.
Bilgi Üniversitesi’ne bizleri misafir edecekleri için şimdiden teşekkür ederiz.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin !

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.
BURAYA tıklayarak detayları görebilirsiniz.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz !