Saint Benoît Fransız Lisesi’nde Cambridge B2, C1, C2 Sınavları – Geleneksel Başarımız

Saint Benoît Lisesi, Cambridge Resmi Sınava Hazırlama ve Sınav Yürütme Merkezi

Okulumuz 2006’dan beri uluslararası tanınırlığı ve yüksek saygınlığı olan Cambridge English Assessment İngilize seviye belirleme sınavlarının B2, C1 ve C2 düzeylerinde resmi sınava hazırlık merkezi, C1 ve C2 düzeyindeyse ise İstanbul’da tek resmi sınav merkezidir.
Avrupa Dil Çerçevesi Programına göre B2 ortaüstü, C1 ileri, C2 ise anadil düzeyini temsil etmektedir.

Saint Benoît Öğrencilerinin İngilizce Dil Becerileri

Hazırlık’tan son sınıfa kadar öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerinin Türkiye ve yurtdışı üniversitelerinde rahatlıkla okuyabilecek ileri düzeyde olmasını sağlamak amacıyla hazırladığımız sağlam bir müfredat ve çeşitli etkinliklerin yanısıra, Cambridge Üniversitesi’nin yürüttüğü bu sınavlara katılmaları için teşvik ediyoruz. Ömür boyu geçerliliği olan bu sertifikalar öğrencilerimizin üniversite düzeyinde dersleri takip edebileceğini ve iş hayatında da İngilizce’yi her türlü ortamda kullanabileceğini belgelemektedir.

Saint Benoit Öğrencilerinin 2021 Yılındaki Sınavlara Katılımı

Geçtiğimiz günlerde 9 Haziran 2021’de yine 80 adayımız B2 ve C1 düzeyinde okulumuz bünyesinde katılmışlardır. Öğrencilerimizin bu sınavdan da her yılki gibi olağanüstü sonuçlar alacağından eminiz.

Bu yıl yine oldukça çok sayıdaki öğrencilerimiz kazandıkları ABD, Kanada, İngiltere, Hollanda, İtalya gibi ülkelerdeki  üniversitelerine okulumuzda kazanıp güçlendirdikleri İngilizce dil becerisiyle eğitim görmek üzere yola çıkacaklar.

Kendilerine bol başarılar dileriz !