Hazırlık Sınıfı Öğrencileri “ABC Heceleme Yarışması”nda!

17 Ocak tarihinde Siluet Salonu, hazırlık sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen heceleme yarışması “Concours ABC”ye 3. kez ev sahipliği yaptı.

3 etaptan oluşan yarışmada her sınıftan temsilciler sınıfları adına en iyi sonucu almak için yarıştı. Fransızca derslerinde öğrendikleri kelimelerden oluşan listeden çıkan sözcükler perdeye yansıtıldı. Yarışmacılardan otomatik olarak belirlenen kelimelerin telaffuzlarını dinlemeleri ve bu kelimenin harflerini doğru söylemeleri beklendi. En kısa sürede en çok kelimeyi doğru harflendiren öğrenci sınıfına birincilik getirdi.

Yarışmaya katılan 9 öğrencimize katılım sertifikaları verildi ve birinciliği kazanan Yekta sınıf arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle birlikte lezzetli kruvasanlarıyla ünlü Cafe Bonjour’da lezzetli bir kahvaltı kazandı. Katılan tüm öğrencilerimizi ve tabii ki Fransızca’yı yeni öğrenen öğrencilerimizin başarılı performans sergilemelerini sağlayan öğretmenlerini tebrik ediyor; arkadaşlarını coşkulu alkışlarıyla destekleyen izleyici öğrencilerimize de yarışmacılar adına teşekkür ediyoruz.