Hazırlık Seviyesi Sınıflar Arası Öykü Yarışması Ödül Töreni

Öğrencilerimize, Saint Benoît’daki eğitim süreçleri boyunca, kendi potansiyellerini keşfedecekleri, yaratıcılıklarını geliştirecekleri, kültürel birikimlerini artıracakları sosyal faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri geniş imkanlar sunuyoruz.

Sanat, hayatın ana damarlarından biri… Bu ilkeyi hiç unutmayan okulumuzda geçtiğimiz haftalarda edebiyat alanında Hazırlık sınıfları için bir etkinlik düzenlendi.

Hazırlık Seviyesi Sınıflar Arası Öykü Yarışması Ödül Töreni” 28 Nisan 2023 Cuma günü Silüet Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrenciler Türk Dili ve Edebiyatı dersinde şiire ve öyküye dair elde ettikleri kazanımlarla “içinden şiir geçen öyküler” kaleme aldılar. Edebiyatın iki önemli yazı türünü, şiiri ve öyküyü, buluşturdular.

“Törende değerlendirmeye alınan 18 eserden bölümler okundu ve ardından da ödüller sahiplerini buldu.

Öyküleri ile Haz A sınıfından Eda, Haz C sınıfından Defne, Haz H sınıfından Elif Derin mansiyon aldı.

Üçüncülük ödülü Haz B sınıfından “Savaş ve Barış” adlı öyküsü ile Emre’nin;

İkincilik ödülü Haz D sınıfından “Hemen Şu Köşede” adlı öyküsü ile Duru’nun;

Birincilik ödülü ise Haz A sınıfından “Dönüşü Olmayan Yolculuk” adlı öyküsü ile Ece’nin oldu.

Ece’nin öyküsünü kendi sesinden dinlemek için BURAYA, okumak için BURAYA tıklayınız.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, okumaya, yazmaya devam etmelerini diliyoruz.