Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı

Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı kapsamında gerçekleşen Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı, 25 Mayıs Salı günü saat 12.00’de Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Bu etkinlik, lise 3. Sınıf öğrencileri ve velilerine yönelikti.
Konferansımızın konukları; okulumuz mezunu, GSÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Aslı Gaye SANCAR DEMREN ve GSÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Serap AMASYA idi.

Öğrencilerimiz için Önemli Bir Seçenek: Prestijli Bir Üniversite Galatasaray Üniversitesi;

Konferansımızda konuklarımız, öğrenci ve velilerimize Galatasaray Üniversitesini tanıttılar. Ayrıca, onlarla, okulun  iç sınav sistemi, sınav süreci ve başvuru koşulları hakkında bilgiler paylaştılar. 

Yoğun bilgi aktarımının gerçekleştiği bu konferansta; Fransız lisesi öğrencilerinin ayrıcalıkları, bu yıl değişen iç sınav tarihi, güncel koşullar, çift anadal diploma seçeneği, yandal sertifika programı gibi önemli konular da ele alındı.

Öğrencilerimizin lise son sınıfa ve üniversite tercihlerine adım adım yaklaştıkları şu günlerde GSÜ hakkındaki güncel  bilgileri, birebir, bu  üniversite yetkililerinden  almak fırsatına eriştiler. 

Bu önemli etkinliğe katılan ve bize zaman ayıran konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

  • L3 Oturumunu izlemek için BURAYA tıklayınız.
  • L4 Oturumunu izlemek için BURAYA tıklayınız. Ocak ayı yayınlanan yazımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.

Saint Benoît Lisesi’ne Özgü “Üniversiteye Doğru” Projesini Takip Edin.

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Daha fazla bilgi için BURAYA tıklayınız.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz !

X