“100. Yılda Cumhuriyetin Yüzü” Fotoğraf Sergisi Projesi

Saint Benoîtlılara Açık Çağrı!

Saint Benoît Lisesi olarak Cumhuriyetin 100. yılını öğrencilerimiz, eğitim kadromuz, velilerimiz ve mezunlarımızla birlikte Ekim ayında “100. Yılda Cumhuriyetin Yüzü” isimli bir fotoğraf sergisi ile kutlayacağız. Sizleri de bu projeye katılımcı olmaya davet ediyoruz.

Proje kapsamında katılımcılar Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini temsil ettiğini düşündüğü kişileri fotoğraflayacak ve bu fotoğraflar, görüntülenen kişi hakkında yazılacak kısa bir sunuş yazısıyla Ekim ayında okulumuzda sergilenecektir.

Fotoğraflanacak kişiler; sanat, bilim, kültür, siyaset vb alanlarda ya da yaşam öyküsü ile bizlere ilham veren, ünlü olmasa da İşte bir Cumhuriyet yüzü dedirten kişiler olmalı ve bu seçim “hangi özellikleriyle Cumhuriyet yüzü olmayı yansıttığı” ve biyografisi hakkında sunuş yazısı ile desteklenmelidir.

Projeye katılacak öğrencilerin çalışmaları gelecek öğretim yılında performans notlarının bir parçası olarak değerlendirilecektir.

Projeye katılım talebiniz için BURADAKİ formu en geç 2 Haziran Cuma gününe kadar doldurmanızı rica ederiz. Formu dolduranlara proje detayı ile ilgili bilgilendirme maili gönderilecektir.