“Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı”- “Üniversiteye Doğru” Projesi

Çevrimiçi Fuar! Buluşmalar ve Rehberlikle Geçen Bir Hafta

Geleneksel “Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı” Google Meet programı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Etkinliğimize Lise 2, 3 ve 4 seviyelerinden öğrencilerimiz ve tüm seviye velilerimiz katıldı.

14 Üniversitenin Temsilcileri, Kurumlarını Tanıttılar

Geleneksel hale gelmiş etkinliklerimizden biri olan “Yurt İçi Üniversite Tanıtım Fuarı” Türkiye’nin seçkin 14 üniverseitesinin yetkililerini çevrimiçi bir platformda bir araya getirdi. Bu etkinliğe katılan üniversiteler, veli ve öğrencilerimize ilettiğimiz formlardan aldığımız geri dönüşlere göre belirlendi.

Her  yetkili, 30 dakika boyunca, üniversitesini tanıttı. Yetkililer, aynı zamanda, öğrencilerimiz ve veliler tarafından sorulan sorulara da cevap verdiler.  Bir hafta boyunca süren ve büyük ilgi gören etkinliğimizin programı aşağıda yer almaktadır.

Fuar Programı

ÜNİVERSİTE GÜN VE SAAT
Koç Üniversitesi (Görüntü kaydı için izni alınamamıştır.) 24 Mayıs Pazartesi   13.15
Sabancı Üniversitesi 24 Mayıs Pazartesi   14.00
Özyeğin Üniversitesi 24 Mayıs Pazartesi 14.45
ODTÜ 25 Mayıs Salı  13.15
Yeditepe Üniversitesi 25 Mayıs Salı  14.00
Bahçeşehir Üniversitesi 25 Mayıs Salı  14.45
Boğaziçi Üniversitesi 26 Mayıs Çarşamba  13.15
Bilkent Üniversitesi 26 Mayıs Çarşamba  14.00
Acıbadem Üniversitesi 26 Mayıs Çarşamba  14.45
Bilgi Üniversitesi 27 Mayıs Perşembe  13.15
Kadir Has Üniversitesi 27 Mayıs Perşembe 14.00
MEF Üniversitesi 27 Mayıs Perşembe 14.45
İTÜ 28 Mayıs Cuma 13.15
SUNY Çift Diploma Programı 28 Mayıs Cuma  14.00

Kayıt olan tüm öğrencilerimize ve velilerimize katılımları, üniversite yetkililerine de katkıları için teşekkür ediyoruz.

Üniversite tanıtım videolarını üniversite isimleri üzerine gelerek izleyebilirsiniz.

Diğer etkinliklerde buluşmak üzere…

Saint Benoît Lisesi’nin “Üniversiteye Doğru” Projesini Takip Edin.

Her sene daha da geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Daha fazla bilgi için BURAYA tıklayınız.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz!