Yurt İçi Üniversite Tanıtım Fuarı’na Hoş Geldiniz !

"Üniversiteye Doğru" projesinde büyük bir etap

Türkiye'nin seçkin üniversiteleri, okulumuzda, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile buluşuyor. Bu fuar, öğrencilerin, ilgilendikleri okulların sorumlulularıyla tanışmaları, üniversitelerin önerdiği eğitimleri keşfetmeleri, bu eğitimleri daha iyi tanıyıp anlamaları için güzel bir fırsat ! Fikir alışverişinin yapıldığı bir buluşma yeri olan Yurt İçi Üniversite Fuarı ilgiyle beklenilen bir etkinlik !

Meslek Tanıtımları, Yurt Dışı Üniversite Tanıtımları, ÖSYM Sistemi ve GS Üniversitesi gibi pek çok bilgilendirme konferansından sonra Üniversiteye Doğru projemiz ilerlemeye devam etmekte. Sırada bu defa, 17-18 Nisan 2018 Salı ve Çarşamba günleri okulumuzda düzenlenen Yurt İçi Üniversite Tanıtım Fuarı var. Fuarın birinci günü öğrencilerimize, ikinci günü ise velilerimize ayrılmıştır.

Fuarın programı

O gün bizlerle birlikte olacak olan üniversiteler, öğrencilerin tercihlerine göre belirlenmiştir.

16 devlet ve vakıf üniversitesinin yanı sıra, SUNY çift diploma programı temsilcisi, YÖS (Yabancı Öğrenci Sınavı) uzmanı ve şu anda üniversite öğrencisi olan okulumuz mezunlarının da aramızda olacağı etkinliğin programı şu şekildedir :

17 Nisan 2018 Salı – Öğrenciler için

Farklı seviyede olan öğrenciler, aşağıdaki sıralamada belirtildiği gibi bilgi alabileceklerdir

09.30-10.10 : Lise 4 sınıfları

10.15-10.55 : Lise 2 sınıfları

10.55-11.40 : Tüm seviyelerin serbest ziyareti

12.00-13.15 : Ara

13.15-13.55 : Lise 3 sınıfları

– – – – – –

18 Nisan 2018 Çarşamba – Veliler için

10.55-11.40 : Tüm seviyelerin serbest ziyareti

12.00-14.00 : Tüm velilerimizin fuarı ziyareti

Katılımcı Üniversiteler :

Acıbadem Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, Marmara Üniversitesi, İTÜ, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, .

Bu etkinlikte bizlerle bir arada olacak olan öğrencilerimize,
velilerimize ve üniversitelere şimdiden keyifli bir gün dileriz.

ÖNEMLİ : Üniversiteye Doğru