2022 Yurtdışı Üniversite Kabulleri

2022 Mezunlarının Yurtdışı Üniversitelerden Kabulleri Gelmeye Devam Ediyor

12. sınıfların mezun olmalarına sayılı günler kaldı. Yurt dışındaki üniversitelere başvuran öğrenciler aldıkları cevaplardan dolayı mutluluk içerisindeler! Bu yıl da bir çok öğrencimiz Fransa, İngiltere, Hollanda, Kanada, İtalya başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden önemli üniversitelere kabul almanın heyecanını yaşıyor. Şimdi en zor iş aralarında seçim yapabilmek!

”Üniversiteye Doğru” Projemiz: Bireysel ve Kişiselleştirilmiş Bir Proje

“Üniversiteye Doğru” projemiz kapsamında, kişisel ve uzman projelerinin eşlik ettiği 5 yıllık bir okul eğitiminin ardından, öğrencilerimiz yollarını çizdiler ve şimdi, hedeflerine adım adım yaklaşıyorlar.

Rehberlik Servisinin, Hazırlık sınıfından, 12. sınıfın sonuna kadar yürüttüğü “Üniversiteye Doğru” projemize, bireysel bir takip sistemi de eşlik etti. Böylelikle, öğrencilerimiz kendilerini daha iyi tanımayı ve geleceklerini planlamayı öğrendiler.

Rehberlik derslerinde gerçekleştirilen testler ve anketler, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına yardımcı oldu. Kişilik yapılarını, öğrenme stillerini, dikkat düzeylerini ve ilgi duydukları alanları keşfettiler.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Üniversite Tanıtım Fuarları, Meslek Tanıtımları, Mezunlarımızla Buluşmalar ve Atölye Çalışmaları…

Öğrencilerimiz, 5 yıl boyunca, yurt dışı üniversite tanıtım etkinlikleri, meslek tanıtımları, yurt içi üniversite tanıtım fuarları ve mezunlarla buluşmalar gibi etkinlikler sayesinde, üniversiteye dair tüm seçenekler hakkında bilgi topladılar. Ve artık, onlar için, yurt dışı üniversitelerden aldıkları kabullerin keyfini çıkarma vakti geldi!

Tüm öğrencilerimize, üniversite hayatlarında ve kişisel yaşamlarında başarılar diliyoruz. Saint Benoît Lisesi’nin eğitim kadrosu, onlarla gurur duyuyor.

Tebrikler!

2022 Mezunları yurtdışı Kabulleri