Okulumuzun Önemli Konukları

Beyoğlu Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyareti

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla Sayın Hüseyin Bağcı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Okul Müdürümüz Pierre Gentric ve Türk Müdür Başyardımcısı Serhat Yalamanoğlu iade ziyaretine gelen Beyoğlu Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ağırladı.

Nezaket ziyareti

Şubat ayı başında Beyoğlu Kaymakamımız Sayın Mustafa Demirelli ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Sayın Hüseyin Bağcı’yı ziyaret eden okul yöneticilerimiz kendilerine kurumumuz hakkında bilgi vermiş ve onları okulumuza davet etmişti.

27 Şubat günü gerçekleşen ziyarette konuklarımız okulumuz ve tarihi hakkında ayrıntılı bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

Okul Müdürümüz Pierre Gentric ve Türk Müdür Başyardımcımız Serhat Yalamanoğlu tarafından karşılanan konuklarımız okulumuzun tarihi ve eğitimi ile ilgili bilgiler aldı.

Bilinçli Gençler

Yöneticilerimizle birlikte okulumuzu gezen konuklarımız ders yapılmakta olan bazı sınıfları da ziyaret etti, öğrencilerimizle tanıştı, onların meslek seçimine ve geleceğe yönelik düşüncelerini aldı. Öğrencilerimize aldıkları eğitimle ilgili düşüncelerini soran konuklarımız onların geleceğe yönelik planları ve meslek seçimi konusundaki olgun ve sorumluluk sahibi yaklaşımlarını etkileyici olduğunu dile getirdiler. Okulun öğrencilere sunduğu tiyatro salonu ve Medyatek gibi alanları ziyaret eden konuklarımız öğrenci odaklı eğitim için okul şartlarının çok uygun olduğunu tespit ettiler.

Yaratıcılık ve Özerk Çalışma Becerisi

Okul ve ders ortamlarının düzen ve niteliğinden memnuniyetlerini ifade eden konuklarımız ayrıca okulumuzun Fen Eğitimine Önem Politikası çerçevesinde kurarak öğrencilerimizin kullanımına açtığı FabLab’da FIRST Robotic Competition için hazırlanan öğrencilerimizin çalışmalarını inceledi. Öğrencilerimiz yarışma ve hazırladıkları robotun özelliklerini anlattı. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  öğrencilerin büyük bir sorumluluk duygusu içinde tamamen özerk gerçekleştirdikleri çalışmaları çok olumlu buldular.

Sosyal Duyarlılığa Sahip Öğrenciler

Teneffüs sırasında bahçede dinlenen ve yemek yiyemen öğrencilerle de konuşan Beyoğlu Kaymakamımız Sayın Demirelli öğrencilerimizden ders dışı etkinlikler ile bilgi aldı ve onlarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çeşitli kulüplerde görev alan öğrencilerin sosyal duyarlılığı ve toplumsal değerler konusunda elde ettikleri kazanımlar konuklarımız tarafından beğeniyle karşılandı.

Okulumuzdan olumlu izlenimlerle ayrılan Kaymakamımız Sayın Mustafa Demirelli ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Bağcı’ya ziyaretleri için teşekkür ediyor, Sayın Bağcı’ya görevinde başarılar diliyoruz.