Öğrencilerimiz, Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’da Yer Alacak!

Saint Benoît Lisesi, Genç Yeteneklerini Ortaya Çıkarıyor...

Her yıl gerçekleşen Liselerarası Müzik Yarışması, dünyanın geçtiği hassas dönemden dolayı, bu yıl farklı bir konseptte gerçekleşecek.
İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star, 1998-2019 yılları arasında, icra, kız solist, erkek solist, sahne performansı, orkestra, enstrüman ve özel ödüller kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin ve okulların, "Hadi" kanalı üzerinden tekrar yarışacağı ve kategorilerde 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylamadan en fazla oyu alan okulun ödül kazanacağı bir formatta gerçekleşecek.

Tüm dallarda ödül alan gruplar ve öğrenciler içinden en iyilerin seçileceği yarışma, Salı ve Perşembe günleri Hadi uygulaması üzerinden 21.30’da başlayacak. 5’er yıllık dönemleri kapsayacak olan ve her dönemi 8 bölüm sürecek olan yarışmanın ilk etabı, 2015 ve 2019 yılları arasında kategorilerde dereceye giren gruplar ve liselerle başlayacak ve her bölümde tek bir kategori yer alacak.

Her bölümde, farklı bir kategoride son 5 yılda ilk 3’e giren okulların videoları gösterilerek oylamaya sunulacak. 2 temmuz 2020 tarihinde  son 5 yılda dereceye giren orkestralar yarışacaktır.

Yarışma ile ilgili daha fazla bilgi için BURAYA tıkayınız.