NYC – National History Museum Keşfi !

NYC - National History Museum Keşfi !

New York’ta pedagojik gezimiz devam ediyor !
Öğrencilerimiz, Rockefeller Center’den sonra, National History Müzesini keşfettiler...

Öğrencimiz Olivia bize izlenimlerini gönderdi :”Çarşamba günü Rockefeller Center’a gittik. Central Manhattan’ın baskösesinde yer alan bu kompleksteki bütün binalar, pek çok mağaza ve restoranla dolu yeraltı geçitleriyle birbirine bağlanmiş. Çok değişik ve görkemli geldi bize. Bu yüksek binalarda en çok beni etkileyen asansörler oldu çok kısa bir süre içinde 60. kata varabiliyorsunuz asansörun tavanı cam ve renkli ışık oyunları ile insanları etkiliyordu. Teras da manzara muhteşemdi. Etrafindaki kafelerde biraz vakit geçirdikden sonra, akşam yemeğimizi yemek için Tick Tock restoran’a gittik gittiğimiz yer Amerikan filimlerinde gördüğümüz o yöredeki ailelerin gittiği geleneksel American restarontlarından biriydi. Geç saat de odalarımıza dönduk.Perşembe günü National History Museum gittik. Saat 14 den 17:30 a kadar müzeyi gezdik her bir bölümü anlatılacak gibi değil mutlaka görülmesi gerekiyor. 4. kattakı dinazorlar bölümü harikaydı resim çektirdik. Yıldızlara yolculuk (Journey to the Stars) simülasyon gösterisi muhteşemdi sanki yıldızlar bizi içine çekiyordu. Dünyamızın oluşumunu izledik pek çok bilgi edindik. Akşam döndügümüzde Italyan arkadaşlarımızla kampüsün içinde Disco ya gittik her şey çok güzel ama hava çooooook sıcak.Bugünde dersten sonra Grand Central Station a gidiyoruz Chrysler Bulding yakından göreceğiz.”

Olivia Çanakçı (9H)

LONDRA : Dil Eğitimi Gezisi ve Kültürel Ziyaretler