New York St John Üniversitesi’nde İngilizce Eğitimi

Yaz Programı, Temmuz 2013

New York ! Dünyanın en ünlü şehirlerinden biri ve de İngilizceyi geliştirmek için en etkili yolculuk !
Saint Benoit Lisesi, New York Queens’teki Saint John Üniversitesi kampüsüne eğitim gezisi düzenlemektedir

2 haftalık olan bu program ağırlıklı olarak Hazırlık ve Lise 1 öğrencileri için düzenlenecektir.
Katılım sayısı 24 öğrenci ile sınırlıdır.Dil eğitim gezisinin amacı, 4 temel beceriyi kapsayan genel İngilizce bilgisini geliştirmektir :
- Yazılı ifade ve kavrama (reading & writing)
- Sözlü ifade ve kavrama (listening & speaking)Bu program, İngilizce öğrenimi ile birlikte New York ve çevresini keşfetmeyi sağlayan ideal bir programdır.
Böylece öğrenciler, bir kültürü ve medeniyeti yerinde öğreneceklerdir.Lisemiz, bir Amerikan Üniversitesi Kampüsünde iki hafta kalma fırsatı ve yaz döneminde bu tecrübeyi yaşama imkanı sunuyor.

Programın içeriği :

• 14 gece öğrenci kampüsünde konaklama, 2 veya 3 kişi (Suite-style).
  • Haftada 15 saat İngilizce eğitimi (toplam 30 saat).
  • Kahvaltı – Öğlen yemeği – Akşam yemeği (14 gün boyunca kampüsün yemek salonunda).
  • Rehber eşliğinde NYC gezileri
  • 2 haftalık NYC ulaşım kartı (Metro-Otobüs).
  • NYC CityPass, müzelere ve NYC’nin turistik yerleri için 6 adet ücretsiz giriş.
  • Her hafta oda temizliği ve çarşaf değişimi.
  • Refakatçi öğretmenler kontrolünde, kampüsteki gece etkinlikleri (her hafta, disko, sinema veya sportif etkinlikler ).
  • Üniversite kimlik kartı
  • İstanbul – New York Gidiş – Dönüş THY.

Refakatçi öğretmenler : David KELLY ve Hilal ÜNLÜSÜ.

İletişim : İngilizce Bölümü : Hilal ÜNLÜSÜ
Mail : hilal.unlusu@sb.k12.tr
Tel : 0212 243 33 55 – Dahili 124.