“Merak ve İlgi”, “Deneyim” ile Buluşuyor!

Meslek Tanıtım Günü... "Üniversiteye Doğru" projesi - Lise 3

Lise 3. sınıf öğrencilerimiz adım adım kariyerlerini şekillendirmeye devam ediyor.
Gelenekselleşmiş olan Saint Benoît Fransız Lisesi Meslek Tanıtım Günü 28 Meslek tanıtımı için 32 konuk katılımı ile 25 Şubat 2020 Salı günü 11.40-13.55 saat aralığında…

Lise 3. sınıflarımız, Üniversiteye Doğru Projesi kapsamında “Meslek Seçimi ve Uzmanlaşma” etabında ilerlemeye devam ediyor

Meslek Tanıtım Günü, her sene olduğu gibi okulumuz mezunlarını ve farklı üniversitelerden gelecek olan akademisyenleri, öğrencilerimiz ile buluşturmak ve meslekler hakkında onları bilgilendirme fırsatını yaratmak için gerçekleştirilecek.

Öğrencilerimizin her sene merak ve heyecanla bekledikleri büyük organizasyonun zamanı geldi. Öğrenciler, ajandalarına bu günü çoktan işaretledi. Geçen seneden deneyimledikleri bu organizasyon için geri sayıma başladılar. Biz de tüm konuklarımıza ev sahipliği yapmak için sabırsızlıkla 25 Şubat 2020 tarihini bekliyoruz.

Öğrencilerimize Önemli Bir Mesaj

Gerçekten sevmediğiniz, sizi heyecanlandırmayan bir mesleği asla seçmeyin! Her gün işe giderken güzel duygular ve yaratıcı fikirler sizi dinamik kılar, hayata bağlar ve mutlu eder.

Üniversiteye Doğru Projemiz

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin. Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Üniversiteye Doğru Projemiz kapsamında gerçekleşen Meslek Tanıtım Günü Programını aşağıda bulabilirsiniz.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz!

PROGRAM