Kulüplerin Tanıtım Forumu

42 farklı kulüpten oluşan geniş yelpaze !

Lisenin büyük avlusunda hangi tanıtımları izleyeceğiz ? Çin kültürü, Sanal gerçeklik, Robotik, Makers, Eskrim, MUN, Satranç... Farklı ilgi alanları, farklı dünyalar ! Evet ! Kulüplerden sorumlu öğretmenler, bu sene faaliyetlerini sürdürecekleri kulüplerin geniş yelpazesini öğrencilere sunmak için sabırsızlanıyorlar ! Her zevke hitap eden ve aradığınızı mutlaka bulacağınız seçenekler !

Okul orkestrası, folklor, TOEFL’a hazırlık, Maker-Faire, eskrim, tiyatro, Avrupa Gençliği, Model United Nations, Çin kültürü, kültürel mirası koruma, vs. bunlardan sadece birkaçı.
Saint Benoît Lisesi, genellikle öğrencilerin kişiliklerini geliştirecek ve insani temellerine katkı sağlayacak çeşitli eğitsel kulüpler öneriyor. Bu kulüpler, çocuklarınızın yetkinliklerini geliştirecek veya bugüne kadar farkına varmadıkları becerilerini ortaya çıkartacak.

Kulüplerin Tanıtım Forumu sırasında, sorumlu öğretmenler, bu eğitim-öğrenim yıllında gerçekleşecek projeleri ve etkinlikleri öğrencilere sundu. Farklı alanlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz, Lise yaşamına aktif bir şekilde katılırken öğrencilerin farklı ufuklara açılmalarına fırsat tanıyor. Bu kültürel, sanatsal veya sportif etkinlikler, öğrencilerin entelektüel veya fiziksel sınırlarını aşmalarını sağlıyor.

Amaç : Dayanışma duygusunu güçlendirme, kendini daha iyi hissetme, özsaygı, bilgi ve diğer yetkinlikleri geliştirmek. Bu kulüplerimiz, aynı zamanda evrensel bir kültürü benimseyerek ve paylaşarak gelenekleri yaşatmayı, günümüze uyum sağlamayı veya geleceği hazırlamayı sağlayan araçlar.

Hümanist, Çevreci Bir Eğitimin Hizmetinde Farklılıklara Açık Kulüpler

BURAYA tıklayarak makalemizi (tekrar) okuyabilirsiniz.